Let's Do It Romania!

Friday, 6 February 2009

Christian Bale, terminatu' din Terminator

Aflam din presa virtuala a ultimilor zile ca distinsul actor Christian Bale a facut o criza de nervi (manifestata prin folosirea abuziva a cuvantului FUCK), pe platourile de filmare ale ultimei parti a seriei Terminator.
Din fericire pentru el, doar partea audio a iesit, probabil ca au avut grija sa opreasca toate camerele cand omul a inceput sa-si bage si sa-si scoata (sau poate cineva a filmat si asteapta sa dea lovitura pe la vreun Perez Hilton ceva).
Am ascultat si eu clipul si am remarcat o chestie interesanta: oamenii care ii dau replica distinsului (cativa curajosi), nu par sa fie deloc de acord cu el (dupa cum le suna vocile).
Ia ascultati 'cilisha:Acu, poate omu are dreptate si ala i-a stricat scena plimbandu-se prin cadru. Poate Whoopy are dreptate ca era stresat si a avut o rabufnire, dar, pe bune, a exagerat.

Omu' a inteles ca a zbarcit-o, si-a cerut scuze, aia din jur ii ziceau ca n-au vazut cand s-a intamplat, iar asta o tinea langa, on and on and on cu "fuck and fucking fucker" ca intr-un episode de South Park.

Fratioare, lasa-ne, nu esti ATAT de bun incat sa-ti permiti asa ceva. Mi-as dori sa te plezneasca sindicatul "workerilor care inghit this kind of shit de la your kind of people" si sa iti tii singur camera la viitorul tau film.
Na!

No comments:

Post a Comment