Let's Do It Romania!

Tuesday, 10 February 2009

Mda, suntem pierduti

Stire pe agentia de presa Agerpres:

"Solista americană de R&B Rihanna a fost externată din spital, după ce i-au fost tratate rănile cauzate de iubitul ei, Chris Brown, care a agresat-o brutal în urma unei dispute verbale.

Cei doi - aminteşte site-ul Contactmusic - au avut o altercaţie la petrecerea de dinaintea ceremoniei Premiilor Grammy, în urma căreia, în drum spre casă, Brown şi-a pierdut cumpătul şi a devenit violent.

Cântăreţul a fost eliberat pe cauţiune, după ce s-a predat singur poliţiei, duminică seara.

Poliţiştii care s-au ocupat de caz au precizat că Rihanna a suferit răni la cap şi corp, în urma atacului rămânând cu contuzii, umflături, vânătăi şi nasul plin de sânge. În plus, cântăreaţa a mai fost văzută cu urme de muşcături pe braţe şi degete.

Rihanna a fost tratată la spitalul Cedars-Sinai, pe care l-a părăsit luni seara pe uşa din spate, pentru a-i evita pe fotografi. Ea şi-a anulat concertul pe care urma să-l susţină la sfârşitul acestei săptămâni la Kuala Lumpur, Malayezia.

Chris Brown urmează să compară în faţa unui tribunal la 5 martie 2009."

Am sperat degeaba. N-avem nici o sansa ca specie daca masculii trateaza in felul asta exemplare de femele de calibrul Rihannei.
Pai daca ajungi sa dai in Rihanna, daca era Oana Zavoranu, ce dracu ii mai faceai?

Jenant ba' Chris.

4 comments:

 1. Violenta domestica nu are absolut nicio scuza, regardless de cine e femeia despre care vorbim. Este aiurea sa spui ca Rihanna nu merita sa fie batuta pentru ca este Rihanna. Nicio femeie nu merita asta. E putin asa de toata jena sa even consider hitting a woman, oricare ar fi aceea.

  ReplyDelete
 2. ceea ce nu pot eu sa cred e ca cineva chiar citeste stiri pe agerpress :-/

  o sa o iau ca pe un afront personal :))

  ReplyDelete
 3. Daca la "voi" abonamentul e scump, ce vrei?

  ReplyDelete