Let's Do It Romania!

Monday, 2 March 2009

Ancadramentu' bata-l vina

Ieri eram la inlaws la sesiunea saptamanala de ingrasare si ne uitam la Mihaela (nu desenul animat cu acelasi nume). Asta pentru ca The English Patient e fan.
La un moment dat, se aseaza moderatoarea pe un scheunel si incepe sa faca ce stie ea mai bine: sa vorbeasca. Mult, prost si fara rost, dar asta e o alta discutie.
Eh, cameramanul ei, in imensa lui inteligenta cameramanistica, se gandeste el asa si ii trage un cadru in care se vedeau, in partea stanga (dreapta ecranului), doua picioare de asistenta/hostesa/umplatoare de spatiu.
Pe langa ca fata avea niste degete mari la picioare foarte urate, niste sandale odioase (or so says PufPuf), rezultatul era jenant de-a dreptul. "Cap de vedeta cu picioare" s-ar fi intitulat pictura, daca vreun artist asiprant la gloria eterna (si beat muci on top of it) s-ar fi gandit sa o picteze.
In alte cadre la fel de "inteligente" se puteau vedea:

Cap de Marius Moga cu pantof prafuit de aplaudac din randul 3
Bust de Zoli de la sistem cu pantaloni sifonati si fragmente de fatza de aplaudaca din randul 1.

Cum bine zicea my better half: "In atatia ani, astia n-au fost in stare sa invete nimic de la italieni sau nemti"?

Culmea e ca Miss Me Re (fosta D-na Me Se) se lauda intr-un interviu din Cotidianul ca ea isi produce singura emisiunea si ca ce tare e si ce chestii beton face.
O fi..dar baza...baza?

1 comment:

  1. argh ai uitat sa zici ca fata aia cu sandale urate isi tot misca degetele de la picioare in a very creepy way, zohan-like: smell it, smell it now take it!

    ReplyDelete