Let's Do It Romania!

Wednesday, 25 March 2009

Bullshit corporatist

O stire de azi ne informeaza ca sefii de la Google au luat si in 2008 salariu de doar 1 dolar. Este vorba de Eric Schmidt, pedejeul si de fondatorii Brin si Page.
Tzugulanu' care citeste stirea zice: moamaaaa nene, ce tari e astia, ca traieste cu 1 dolar pe an.
De fapt, este a just another pile of stinkin' corporate bullshit.
Sefii firmelor mari din toata lumea asta sunt, de regula si actionari ai firmei respective, chestie care este cu atat mai valabila in cazul astora trei. Eh, in calitate de actionari, astia oricum sunt multimiliardari si au bani sa traiasca si ei si stra stranepotii lor fara griji until the end of time. Dar daca poti sa mai incurajezi prostul de rand care munceste 12 ore pe zi pe un salariu de nshpe ori mai mic decat contul tau de cheltuieli cu lustruitul pantofilor, de ce sa nu o faci?
Sau, daca poti sa sadesti in sufletul sus-numitului sclav sentimentul ca esti si tu "unul ca el", cand de fapt diferentele dintre voi sunt astronomice, totul printr-un comunicat de PR, why not?
In fine, sa zici ca la Brin si Page te astepti sa fie in situatia asta, pana la urma cand esti genial, trebuie sa primesti recunoasterea meritata, iar ei au fost.
Cum ramane insa cu Schimdt, care este un functionar, un amploaiat, dar care traieste pe cheltuiala firmei?
Juma' de milion pe an cheltuieli de securitate si transport, yes please, gimme!
Frate, intelegem cu totii ca e criza si ca vreti sa faceti tot ce se poate sa aratati ca si pe voi va afecteaza, dar nu ne luati de prosti, wtf.

1 comment:

  1. Merită toți banii ăia, nu te lua de ei. M-aș lua de bugetari și de guvernanți, ei stau pe banii mei și ai tăi...

    ReplyDelete