Let's Do It Romania!

Thursday, 5 March 2009

Dancer, stupid, DANCER

PufPuf e inamorata de The Killers si de cel mai nou album al lor. As such, de fiecare data cand se aude vreo piesa de-a lor la radio, ramanem pe postul respectiv.
Eh, de fiecare data cand vreun digei se gandeste sa croncane ceva legat de piesa respectiva, trebuie sa fie "dishtept" si sa zica ceva "intelept" despre versul:

Are we human, or are we DANCERS?

So far so good, cu mica exceptie ca saracu' Brandon Flowers (Floricica pentru prieteni) a explicat deja, de n-shpe ori, ca este DANCER si nu DANCERS.

Da, nu e corect gramatical in limba lui Gheote (un tip simpatic din Londra, nu-l stiti voi), dar daca asa a vrut omu' ce-avem noi cu muschiul lui?

Ete ce zice Tanti Vichi Pedia: "On the band's official website, the biography section states that Flowers is singing "Are we human, or are we dancer?" and also says that the lyrics were inspired by a disparaging comment made by Hunter S. Thompson."

Research gusterilor, ca de aia luati bani de la companii, nu ca sa ziceti vremea si ora exacta.

4 comments:

  1. Versul e f filozofic.
    Human reprezinta specia: Suntem din specia umana ? se intreaba artistul. La fel si Dancer: suntem din specia dansatorilor ?

    Eh eh, am stofa ?

    ReplyDelete
  2. Dupa ce iti vine clapa si o sa inveti sa canti la ea si o sa faci o trupa si o sa scoti un album si o sa ai succes, astept sa vad ce versuri filozofice faci :-D

    ReplyDelete
  3. Ha. Ha.
    Și eu care credeam că se aude un ’s’ pe acolo.

    ReplyDelete
  4. Se aude "s" cum se aude "boobies" in loc de "groupies" in piesa When I Grow Up ;-)
    E mintea noastra care "aude" ce vrea.

    ReplyDelete