Let's Do It Romania!

Wednesday, 11 March 2009

Mircica, mai la obiect tata

Apucai zis meorning sa ma uit la finalul de emisiune pe care Mircica o realizeaza cu onor la o antena. De regula, imi place de el ca le zice pe bune (cum combate el, poa s-ajunga si ministru). On zi ozer hand, nu-mi place ca se erijeaza in Holier Than Thou si le da el lectii la toti, ca el poa sa faca shpagatu' si ei nu.
Neway, una peste alta (Crudu peste Magda Ciumac), Mircica e mai spre Imi Place decat spre Schimb Canalul cu Viteza Luminii cand Te Vad.
Un lucru ma intriga: de ce pare el asa de mirat de fiecare data la sfarsitul emisiunii...ca e sfarsitul emisiunii si el n-a apucat sa se dea prin toate ziarele?
Pai, fosta jumatate de Oreste, sa-ti explic: Iti place sa te auzi vorbind pe langa subiect si zici de nshpe ori acelasi lucru.
In rest, esti right where you should be, doar incearca sa fii mai la obiect si mai putin pe aratura.
I mean, daca ai zis o data despre unii ca sunt "idioti" si "cretini" ca au facut o lege proasta (legea autoapararii), nu e musai sa te lansezi intr-o tirada de 5 minute despre cum isi muta ei curu' de pe un scaun in pat si invers, toata viata.
Come on, da niste credit alora care se uita la emisiune. Cu totii stim ca aia sunt idioti si cretini si nu au legatura cu realitatea imediata a vietii de zi cu zi, nu trebuie sa ne explici si de ce.
Daca totusi simti asa, cu toata fiinta, ca trebuie sa explici faze d-astea, poate ar trebui sa-ti pui problema: bah, da cine se uita la emisiunea asta?

No comments:

Post a Comment