Let's Do It Romania!

Monday, 13 April 2009

Din reclame adunate

Nu vreau sa fiu un fel de Apropo TV in scris, nu mi-am propus sa disec reclamele cum le fac ei, dar de ceva vreme ma rontzaie niste spoturi difuzate pe teve si tre sa ma descarc.
Primul ar fi ala cu crema de maini Neutrogena. El, spotul, zice asa (cu aproximatie):
Norvegia e minunata.
Dar iti poate lasa pielea uscata (ea Norvegia).
Foloseste Neutrogena cu formula norvegiana (adica din Norvegia).
So, ca sa combati pielea uscata cauzata de Norvegia folosete un produs din Norvegia.
Logic, nu?

Daca ar fi lasat sa se inteleaga prin mesaj ca tocmai pentru ca Norvegia iti face pielea uscata norvegienii s-au specializat in combaterea acestui fenomen si au pus la punct crema minune...mai avea ceva sens, dar cum e croit spotul, e ca curu'.

Al doilea ar fi (si nu e primul) cel mai recent spot Clicknet. Din punctul meu de vedere, este un spot care incurajeaza downloadul ilegal. Culmea ca intr-un calup a fost plasat imediat dupa un amarat de spot antipiraterie facut de bietele organisme care incearca sa combata fenomenul, ca sa fie treaba clara.
Mai exact, un avion plin cu personaje colorate, asa cum vezi prin filme, care sar din avion si incep sa pluteasca spre pamanat (nu se zice daca ajung sanatoase pana jos). Mesajul este ceva de genul: "daca distractia ta favorita este sa dai jos de pe net..."
Aici e buba: In Romania nu exista acoperire pentru nici un serviciu legal de download de filme, sunt niste eforturi pe partea de download legal de muzica si atat.
Ori personajele din spot nu sunt legate de muzica, nu trimit catre muzica, ci catre film. Atunci ce se poate intelege din spot? Daca esti pasionat de download-ul ilegal de filme, aboneaza-te la Clicknet. De cacat.

Ca sa fim fair, la ce viteze pune la dispozite Clicknet pentru metropolitan...se lauda degeaba. "Regii" torentilor si ai deceplusplus-ului raman tot erdeeshii!

No comments:

Post a Comment