Let's Do It Romania!

Monday, 6 April 2009

Experienta D.P.T.

Vineri seara am fost iar la Dansez Pentru Tine in studio, ca omu' nostru era iar la duel si trebuia sa-l sustinem.
Acu, vazand show-ul pentru a doua oara "de aproape", am realizat neshte treburi, neshte chestii si cum nu sunt egoist, pac cu ele pe blog:
- Catalin e singurul implicat total in ceea ce face. N-o zic pentru ca e al nostru, ci pentru ca i-am vazut pe restul la treaba. Nu discut despre cei plecati (desi Mitza ar merita o mentiune, dar poate cu alta ocazie), dar dintre cei ramasi se vede clar ca doar in baietul asta nu exista pic de calcul si ca el chiar crede in ceea ce face.
Sa nu fiu inteles gresit, nu cred ca el sau alta vedeta de acolo s-au identificat cu cazul, pana la urma e greu sa suferi pe bune pentru cineva pe care nu-l cunosti decat de cateva zile-saptamani, dar la Catalin se vede dorinta de a face treaba buna inainte de toate.
- Restul...meh: "Bine Kitty" incearca sa se scoata in fata dupa ce nu prea au mai stat reflectoarele pe ea, Cheeky Girls incearca sa mai apara si altfel in presa, nu doar la bratul vreunui parlamentar sau model (care model s-a dat si el prin studio pe la DPT cu DSLR-ul la vedere), Alin de la Talisman incearca sa amane momentul intrebarilor: "Cum ati zis ca va cheama? De la ce...?", iar Piticu', al doilea in topul celor implicati serios are totusi avantajul ca e...Piticu' de la Simplu..aia care s-au lansat dansand.
- Despre cazuri, iarasi as zice ca cel mai grav e al Andreei pentru ca e ceva clar si de nerezolvat cu resursele de care dispune familia ei, in timp ce la restul...meh.
Una vrea bani de o afacere...si eu as vrea.
Unu vrea sa deschida un centru pentru persoane cu handicap. Nu stiu cat de mare e premiul CEL MARE de la DPT, dar trebuie sa fie pretty big ca sa tii pe roate un centru de genul ala fara sa-l transformi in hell holes-urile care poarta aceeasi denumire peste tot in tara.
Unu vrea sa-si ajute bunicii batrani...si eu as vrea daca i-as mai avea.
Unu vrea sa-si ajute mama care l-a parasit si fratele mai mic sa scape de saracie...well...e plina tzara de saraci.
Una vrea sa incaseze niste bani pentru ca a luat niste decizii gresite in viata si s-a ales cu ochii umflati. Tough luck honey, se intampla si la case mai mari.
- Daca producatorii ar vrea sa faca "the right thing", Andreea si Catalin ar trebui sa castige pentru ca dupa ultimul dans al serii s-au asezat in genunchi sa stranga monedele pe care le aruncasera pe jos ca parte a coregrafiei (desi erau 4-5 femei de servici care faceau asta in fiecare pauza). Asta zice multe pentru cine are ochi sa vada si minte sa inteleaga.

2 comments:

  1. Parerea mea este ca nu poti fi obiectiv. Pe Catalin il vezi cu alti ochi, asa cum ai facut-o si la Eurovision. Restul nu mai conteaza pentru tine.
    Mi-ar placea sa castige Catalin cu Andreea, dar cred totusi ca jocurile sunt deja facute

    ReplyDelete
  2. Oh well, poate ca da, poate ca nu. Mie imi place sa cred ca pot sa fiu obiectiv fata de Catalin.

    ReplyDelete