Let's Do It Romania!

Wednesday, 22 April 2009

Moni la teve

O emisiune proasta (minus gazda, care pare un tip de treaba) a avut-o invitata pe Moni. Care trebuia sa gateasca. Asta nu e nimic. Daca vrea sa se faca de ras, n-are decat. Faza tare a fost ca avea un agarici pe langa ea care trebuia sa o ajute si cand omu' s-a implicat si a dat cu pastele pe aragaz, Moni a scos perla: "Ar trebui sa-ti scad din salariu pentru asta". :-O
Nici macar la TeVe nu scapa de mentalitatea de ciocoi.
Sa trecem peste asta (desi in mod evident n-am putut, ca altfel nu scriam) si sa ajungem la faza CEA MAI TARE: momentul in care Moni a riscat, in doua cuvinte, sa fie tarata prin tribunale si sa-i cheltuiasca averea lu' Iri pe avocati.
Zice Moni (citat din memoria imbacsita de oua rosii, cozonac si pasca): "Mai usor cu Delikat si Vegeta, eu vreau sa renunt la Delikat si Vegeta, vreau sa ma indeparteze de chestiile astea CANCERIGENE".
OMG LOL deci gen: Moni, personaj public, la teve national, intr-o ora de oarecare audienta zice ca Vegeta si Delikat sunt cancerigene. Mai Moni, pai trebuie sa ai munti de dosare in spate ca sa sustii aceasta afirmatie (pe care n-ai gandit-o) altfel iti iau aia si pielea de pe tine (asta intr-o tara imaginara, alta decat Romania, evident).
Ca nu stii sa gatesti, e evident, dar ca nu stii sa gandesti e dureros.

No comments:

Post a Comment