Let's Do It Romania!

Thursday, 2 April 2009

The other Vintila

Nu i-am deosebit niciodata pe Vintila Unu de Vintila Doi, cum, probabil, multa lume nu o face.
De ceva vreme, de cand presteaza in trusturi diferite, unul e Vintila de Gherila, altule e Vintila de ProFM. Trebe sa marturisesc ca pe ala de ProFM nu prea il ascult, eu fiind mai mult pe Gherila, in cele 20-60 minutes pe care le petrec zilnic in masina (la un drum).
Pe Vintila de Gherila il iau full frontal, ca pe la ora la care el "Elibereaza Radio-urile" eu crosetez benzile (spre disperarea lu' PufPuf).
Anyway, ce vroiam sa zic este ca ma sparge nonsalanta cu care susnumitul Vintila de Gherila incalca regulile de radio vechi de o viata. OK, inteleg ca gherila e radio de nisha, ca nu prea are treaba cu formatele, etc, dar come on, sunt niste chestii care te deranjeaza la urechi.
Azi, cand sa era cat pe ce sa ajung la birou, zisul Vintila de Gherila porneste piesa lu' Fatboy Slim, Don't Let The Man Put You Down (sau asa ceva). Amu' piesa asta are (ca asa vrea Slim) vorbe aproape de la secunda 1, dar nu e grav daca vorbesti peste ele, ca reprezinta ceea ce se cheama in limbaj de specialitate "Intro 1". Cand insa continui sa aberezi si peste "intro 2", cand deja a intervenit si instrumentala, inseamna ca ai comis o vintilie.

No comments:

Post a Comment