Let's Do It Romania!

Monday, 27 April 2009

Spatiu pentru spatiile verzi

De cateva saptamani spatiile verzi din sectorul 6 au inflorit. Si la propriu si la figurat. E o bucurie sa treci pe Drumul Taberei si sa vezi bucuria de culori de pe mijlocul drumului sau sa mergi pe langa ANEFS si sa vezi gazonul super verde dintre sensurile de mers.
Bravo Primaria, ADEPEUL sau cine se mai ocupa.
Acu, ca sa ne faceti bucuria completa, ar trebui sa incepeti sa mai ganditi si cu altceva decat cu greblele si harletele si sa nu mai parcati masinile cu care udati spatiile respective pe o banda de drum cand ne e traficul mai "drag".
E frustrant sa te grabesti spre munca sau spre programarea de la doctor (pe care sa o ratezi la mustata din cauza de intarziere) si sa fi nevoit sa crosetezi benzile pentru ca din 500m in 500m banda de langa axul drumului (nu mai tin minte a cata e) e blocata de stropitorile primariei.
Apreciem efortul de a colora putin cartierele, dar nu o faceti tot pe spinarea noastra.

In aceeasi nota, m-a socat aerul de perfecta inactivitate care emana din santierul din jurul Carrefour Orhideea, unde ar trebui sa fie una din iesirile de la pasajul basarab.
Au daramat, au ras, au sapat, au gaurit, au terminat traficul si bruma de asfalt, au ridicat cateva picioare din alea de pod si...gata. Acu stau si o freaca prin consilii locale si alte instante ca sa ia o decizie daca mai fac ceva sau nu.
Ba astora nu le e frica de nimic si de nimeni?

2 comments:

  1. nu, nu le e frica. de cine sa le fie ? :)

    ReplyDelete
  2. De sfanta indignare a boborului? ;-)

    ReplyDelete