Let's Do It Romania!

Friday, 15 May 2009

Amestecate

N-am dormit, dar am fost prince(asta era o gluma din tinerete).
O gramada de chestii mi-au trecut prin raza vizuala in ultimele saptamanisi cateva au si ramas.
De pilda acu ceva vreme a fost o stire la teve cu o "mare actiune de salvare" a unui iaht ramas in pana pe langa o plaja romaneasca. Evident ca fomistii de la teveurile de stiri au dat-o ca pe ceva echivalent cu naufragiul Titanicului, a venit chiar si Onaca sa-i scoata pe cei doi respectabili nemtzalai (sotz si sotzie) din dilema. Faza cea mai tare a fost ca la coada i-au pus sa plateasca operatiunea (OMG LOL). Cred ca nu mai calca aia prin apele noastre teritoriale nici pentru tot petrolul pe care l-am castigat de la ucrainieni. Tipic romanesc.

Mai deunazi a inceput si Eurovisionul despre care am scris cu patos si dedicatiune acu ceva vreme, cand ziceam ca Elena n-o sa faca nici o branza. Uitandu-ma la prima semifinala, mi-am reconsiderat pozitia: Elena si piesa ei se potrivesc manusa cu concursul de anul asta. Nivelul calitativ tinde spre zero. Ce m-a distrat este ca niste nemti (asa aflai asa va zic) au acuzat-o pe Elena ca nu are ce cauta la finala Eurovision, piesa ei fiind foarte slaba, iar pe scena predominand "cracii". Ati ajuns la vorba mea, HA! Anyway, cum nivelul concursului e jale, ma astept sa castige cineva la fel de prost ca Elena, ca nu cred ca saracii aia care fac jocurile ar putea sa aprecieze o concurenta care se numeste Patricia Kaas (care le bate la cur cu ochii inchisi pe multe din "vocile" zilelor noastre).

La padure cu Eurovisionul! Sa revenim la chestii mai pamantene (sau nu). Frate...americanii sunt geniali la stors resurse dintr-o chestie care merge. Ma refer aici la Star Wars, dar cred ca povestea merita un post separat. Care va sa vie...

No comments:

Post a Comment