Let's Do It Romania!

Friday, 3 July 2009

B'est Fest, un festival clean

Anul asta, iar la B'est Fest. Mainly cu munca, pe alocuri si cu concertele.
Cum zice si titlul, anul asta este un festival mult mai clean, din mai multe motive:

1. Nu se mai amesteca headliner-ii pe scene aflate la 1KM distanta (ce de "carne" si-o fi luat emagicu anu trecut dupa faza cu Nelly Furtado/Manu Chao, numa' gura lor stie)
2. Artistii invitati sunt "corecti" adica la zi, nu prea sunt expirati, iar daca sunt d-aia de generatia lu' tataie, au fanii lor.
3. In incinta festivalului e curat ca-n palma, gratie GENIALEI idei de a rasplati cu un pahar de bere moka pe orice dishtept care aduna pahare goale si le aduce la punctili de colectare. Sa vezi manelistii disperati dupa o bericioaica cum se calcau in picioare sa stranga paharele goale de pe jos, te ungea pe suflet.
4. Niste voluntari de la Romprest umbla vigilenti cu niste saci de gunoi buni de ambalat cativa chinezi proaspat transati si strang de pe mese (sau de pe unde ii mai vine romanului ideea sa-si consume micu' cu mushtar) cu mare pasiune.
5. Organizatorii sunt mai cooperanti decat in alti ani, iar badigarzii mai educati (BGS, ce-o mai fi batut Bogdan la ei ca sa-i faca sa zica multumesc cand le sunt aratate biletele, numai ei stiu).
6. Ziua zero a fost "spalata" de o crunta ploaie curatand toata "pleava" si lasand doar pe aia care venisera sa-i vada pe The Killers.

All-n-all, dupa doua zile (zero si unu) e OK.

No comments:

Post a Comment