Let's Do It Romania!

Monday, 13 July 2009

Ma insor

Uite-asa, easy peasy...ma trec in randul familistilor. E doar o formalitate in fatza lu' Doamne Doamne (Barbosu' cum imi place mie sa-i zic), dar e o formalitate foarte importanta.
Gratie naturii mele extrem de bine organizate, am reusit ca inainte de eveniment cu 5 zile sa tai de pe lista de to do, urmatoarele:

1. Find wife - checked (pe sweet pufix o stie toata lumea, din bucatariile cele mai elevate pana hat departe in Bellatopia)

2. find god parents - checked. Aici as zice ca mi-am tras nasi, ca asa s-au simtit probabil cand dupa 20 de ani i-am adus aminte celui mai bun prieten din liceu ca a zis la un moment dat ca o sa-mi fie nash si ca acu' tre sa se tina de cuvant. Un an la post in Tunis mai tarziu, are cine sa ne indrume pe calea cea dreapta catre intemeierea unei familii.

3. Find place to party - checked. O locatie care acum juma de an era...nu, acu este una dintre cele mai cautate locatii de evenimente din Bucuresti si nici macar nu si-au facut reclama. Anyway, noi am fost printre primii..yay noi.

4. Find friends and relatives - checked. E drept ca la asta am lucrat mai mult in ultima vreme (la partea cu friends ca la aia cu relatives au venit la pachet cu familia), dar asta e, cand traiesti in secolul comunicarii e greu sa-ti faci prieteni (I know, suna paradoxal).

5. Find Best Man and Bride's Maid - checked. Cineva trebuia sa tina lumanarile, sa dea la mana servetele pentru lupta impotriva transpiratiei, sa ne tina de mana daca ne freak out si sa fie slaved around all night doar pentru ca au niste job-uri mai oficiale decat ala de invitat. Multumiri din sufletul meu mic de copil pentru Acid and Boo ca au acceptat. Promitem sa return the favor cand va fi cazul.

6. Find dress and tux - checked. Aici a fost simplu, probabil o poveste de necrezut pentru miresele care cauta o viata rochia perfecta si pentru mirii care isi bat capul luni intregi cum sa se imbrace. We got lucky de doua ori (si way poorer in the process).

7. Find DJ - checked. Ar fi fost culmea ca la nunta mea sa nu am pe cineva sa-mi puna muzica. Moshu a daruit masa cu un var, niste boxe si scule, sa-i traiasca. Sunt sigur ca o sa fie mare bataie pe idei de muzica, doar suntem in industrie.

So, mancare, bautura, muzica, rude si prieteni, ingredientele le avem. Sa speram ca ce o sa gatim cu ele o sa fie ceva de neuitat.

Update cand revenim din honeymoon!

6 comments:

 1. we are so gonna /cheer and /dance and /bow and /hug and did i menshioned /dance ?

  ReplyDelete
 2. U iz not gonna dance, you is gonna /waltz and /clapering :-D

  ReplyDelete
 3. and yes we did all of the above & karaoke too! :))

  ReplyDelete
 4. si a fost cea mai tare wedding ever. as previously stated, am vrea câte una pe luna :))

  ReplyDelete