Let's Do It Romania!

Monday, 21 December 2009

Comuniunea Om - Masina

Nu e vorba de vreun roman semnat Orwell sau Asimov, nici de legile robotilor. E vorba de...zapada si cand zic zapada nu ma refer la ce trag pe nas vedetele.
In Bucurestiul invadat de zapada, de la volanul lui soon-to-be-mine ZoomZoom (acu e pe firma), incaltzata cu ghete de iarna (doar pe fata, ca e high maintenance si nu mi-am permis patru gume) am remarcat urmatorul fapt:

Masinile (de la ADP sau firmele de salubritate) inlatura zapada de pe carosabil si o dau la marginea drumului, blocand masinile (mici si mari) ale oamenilor.

Oamenii (chiar daca nu beneficiaza decat de mijloace rudimentare gen lopeti), vrand sa dezapezeasca masinile blocate, iau zapada si o arunca inapoi pe carosabil pentru ca alte masini sa o calce-n gume si sa o imprastie la loc.

Ciclul se repeta. Locurile de parcare s-au redus la mai putin de jumate din cauza ca nu mai ai loc pe trotuare. Capete cad la ministere, Oprescu tuna si fulgera (bine ca nu ninge ca asta ne mai lipsea), iar pe strazi ciclul zapezii in natura continua netulburat. Fuck you, Issac!

No comments:

Post a Comment