Let's Do It Romania!

Friday, 29 January 2010

Hai sa-ti arat Bucurestiul noaptea

Aseara am avut program de Adi Hadean la Casa Latina. Cu Boo si Turcu si Eli si Octav si doua scaune goale pentru doi oameni care aparent crashed our reservation and then chickened out (pacat, mai cunosteam si noi oameni noi).

Mancarea a fost buna, n-a batut meniul ardelenesc de luna trecuta, but, then again, e greu sa bati un meniu ardelenesc. Ardelenii nu prea stiu de gluma, daca dai..dau si ei.
Undeva intre felul intai si felul doi, Puffeh a venit cu ideea sa mergem peste Bursucu', sa-l sorcovim la miezul noptii, cam pe cand se pregatea sa intre in al 32-lea an de viata (31 impliniti, pentru cine e confuz).

Am onorat masa pana la capat, Boo a plans putin in lipsa celei de-a doua portii de Gato Nero, apoi ne-am luat la revedere de la Eli si Octav si ne-am indreptat full speed ahead spre AFI, sa luam cele de trebuinta pentru un surprise crashing.

Inarmati cu doua torturi, lumanari, suflatori, sampanie frantuzeasca si doua kile de portocale (Boo: Mi-e foaaaaame) am pornit spre capatul lumii (marginea orasului unde se leaga metropola de Popesti Leordeni, sa surprindem Bursucul in vizuina lui).

Entuziasmul ne-a inghetat in vine dupa 20 de minute de parlamentat cu interfonul la care initial nu vroiam sa sunam, realizand apoi ca si daca am fi vrut, n-am fi stiut cum. Noroc cu Florica, musafir la Burscucu in barlog si conspirator de frunte care, dupa ce a raspuns la telefon a reusit sa se strecoare pana la intrare si sa ne dea drumul inauntru, asa ca am reusit sa spring the trap si sa prindem Bursucul cu rufele pe sarma si in mijlocul raidului (jucatorii de WoW stiu despre ce vorbesc).

It was fun!

Dupa ce-am plecat de la Bursucu am facut o escala la Boo si Turcu sa ne luam cadouri si sa ne miram in gura mare de cat de IMENS este Sushi :-O si apoi am pornit catinel spre casa. In rezumat, am batut tot Bucurestiul, dintr-o parte in alta, taiand si prin centru, aproape tot timpul afara ningand.

Eh, cam cate masini de dezapezire credeti ca am intalnit?

1 comment:

  1. hai mah mishu ... a fost un post asa frumos si trebuia sa-l termini cu realitatile inconjuratoare ? :-)

    ReplyDelete