Let's Do It Romania!

Friday, 12 February 2010

Timpu' la Enel

Cred ca daca mai postez multe carcoteli d-astea despre ce nashpetii se intampla in viata mea de zi cu zi o sa schimb titlul blogului in "Grumpy Old Man's blog". Ca old sunt, according to my lovely wife care nu pridideste sa-mi aminteasca aceasta realitate, iar grumpy nu pot sa nu fiu cand, vorba aia, toate-s pe dos!

Ieri, cand sa iesim pe usa vastelor apartamente si sa ne indreptam vertiginos spre locurile unde dam cu sapa ca sa ne platim ratele si sa ne crestem pisicile, se taie curentul in complex. Ete asa, harshti! Avand in vedere ca eram pe picior de plecare, nu ne-a lovit prea tare, nu avem micul dejun pe foc si nici sampon pe cap (ca daca se taie curentul la noi, incet incet se duce de rapa si restul confortului casnic, recte apa si gazu'). Inarmati cu o lanterna, ca sa penetram intunericul din adancurile parcarii subterane (btw: ce bine e sa nu iti gasesti masina sub doua tone de zapada) am pleca spre munci.

FFWD peste o zi lunga, vine ora 23.00 si ajugem acasa. Lumina in bloc...ok, lumina in casa, pauza. No panic, stiu ca am o siguranta nabadaioasa, ca-i tot zic: ce dreac tot sari fa nebuno, dar ea nimic, asa ca pun mana pe cheia de lifturi (Multumesc lui Dumnezeu ca am gasit-o prin junk-ul pe care l-am portat de la apartamentul in care am copilarit via garsoniera) si ma duc la panoul de pe hol, unde doarme nebuna de mai sus. Surpriza, isi trasese ametita sigiliu si facea misto de mine din spatele capacului: Te-am lasat pe intuneric fraiereeeeeee!

Io,cetatean model, cu inalte standarde de moralitate, zic in gandul meu: sa nu rup sigiliul pus de oamenii de bine de la Enel, chiar daca imi vine sa o pleznesc pe nesimtita asta de sa stea drepti. Buuun...

Ma reintorc in rapartament (apartamentul unde cant eu rap) si sun pe bajbaite la deranjamente Enel (pe bajbaite adica telefonul intr-o mana, lanterna in cealalta si format numarul cu ce ramane :-P

Dupa 20 de minute de ascultat secventa: "Va rugam asteptati, apelul dvs. va fi preluat in cateva momente" + 30 de secunde dintr-o piesa care incepea de fiecare data de la capat (asa ca n-am ajuns sa ascult nici macar prima strofa cum trebuie) vine bomba. Cea mai tare replica primita vreodata de la un call center d-asta, de suport. Luati loc ca o sa va zguduie:

TIMPUL DUMNEAVOASTRA A EXPIRAT. VA MULTUMIM CA ATI APELAT LA SERVICIILE ENEL!

si convorbirea se inchide!!!

Am desfacut sigiliul si am ridicat siguranta mai repede decat poate cineva sa zica:

FUCK YOU ENEL!!!

No comments:

Post a Comment