Let's Do It Romania!

Tuesday, 2 March 2010

Trip back...on the food wave

Sambata seara am fost sa sarbatorim un an de Chez Mazilique evident la ...Mazi acasa. Lots of foodz despre care puteti citi pe blogul mentionat (paranteza, nush ce-a fost in 2009, anul meteoric al blogurilor culinare or something, toata lumea a fost palita de pasiunea asta which made it that much harder to get in shape), lots of ppl (mai putin ceausescu si Andra, mai multi prieteni de-ai Mimolinei) si, evident, prietenul nostru al tuturor...Jose Cuervo!

Fun fact: Cookie a incerat tequilla!!!

Anyway, back to the topic at hand, am avut o sesiune consistenta de aduceri aminte cu Mimo (die hard radio 21 fan since the begining of time).

Ne-am adus aminte de George Zafiu, de Vali Barbulescu, de Cristi Nitzu, de Adrian Eftimie (acum e DJ Adrian Eftimie, pe atunci toti colegii il stiau de Pacaliciu' si de el ma leaga amintirea celei mai crunte betii care a implicat Garone baut cu cana de cafea...yukk), de Serban Huidu (nu, nu s-a nascut la Cronica Carcotasilor, a inceput si el de undeva), de Cristina Bazavan, de Ciprian Dinu, de Alex Niculescu (DJ Alen or something) si de multi multi altii care au trecut, pentru un timp mai scurt sau mai lung pe la XXI si 21.

Anul asta au fost niste aniversari ale primelor posturi de radio "construite" dupa revolutie, Unifan...sau ce-a mai ramas din el si Radio Contact. Nu stiu cine a fost pe acolo, n-am avut mare treaba cu posturile in sine, eu incepand ceva mai tarziu la 21, dar daca stau sa ma gandesc pe unde sunt acum fostii mei colegi, parca vad ca in 2013, daca o sa aiba cineva initiativa intrunirii de 20 de ani de la lansarea Radio XXI (vara lui 1993) si vine Bin Laden si da cu bomba, a doua zi 3/4 din industria media trage obloanele si pleaca acasa.

4 comments:

 1. Pai sa punem de-o intrunire, zic! Asa cum au facut saptamana trecuta si cei de la "Contact". La ei a fost f funny. Mai vorbeste cu cine poti (dintre cei care au fost la 21) si vezi daca i-ar interesa ideea. Am si yo cativa prin Radio Romania si o sa-i intreb.

  ReplyDelete
 2. 20 de ani se fac in 2013.

  ReplyDelete
 3. Si de mine??? V-ati adus aminte?? ai povestit cum a luat foc cosul de gunoi (hartie) in studio?
  cine o fi aruncat tigarea?

  ReplyDelete
 4. Nu, ca mimolina nu era fana Pepe Jeans Partt Mix.

  ReplyDelete