Let's Do It Romania!

Wednesday, 22 September 2010

Cookeh si animalutele

Tin minte ca in iarna lu' 89, cand pe afara se tragea, iar la televizor vedeai numai grozavii, mama imi spunea ca singurul lucru care o linisteste e sa-l vada pe Sufletel (motanul familiei) cum doarme. Zicea: "Cand ma uit la el cum doarme fara grija, uit de toata nebunia de afara."
Trecut-au anii si la televizor vedem tot grozavii, doar gloantele din 89 au fost inlocuite cu ordonante de urgenta. Viata e trista pentru romanul de rand, dar uite ca asa trista cum e, unii dintre ei mai gasesc puterea sa faca o bucurie si unui suflet care nu poate sa-si poarte singur de grija, un suflet de animalutz.
My lovely wife Cookie a initiat Project Kitteh in familia noastra acu' mai multi ani, iar astazi suntem binecuvantati zilnic cu poznele si dragutzoshenia lui Pufix si Pufeta, dar visam la o ferma de pisici pe care sa o deschidem intr-o zi.
Pana atunci, ajutam si noi cum putem, mai cu o conserva , mai cu niste networking pe retelele sociale (stiu ca pare putin, dar de multe ori conteaza), mai (rar) cu o povestioara intr-o carte dedicata (din toate punctele de vedere) animalutelor.
Este vorba de Iubirre, un proiect al GIA, o carte de povesti cu si despre animalute, scrise de niste OAMENI. Spre bucuria noastra, Cookeh a fost si ea invitata sa apara, povestind (cum altfel) aventurile lui Fanfan si ale Fufettei. Cartea apare pe 5 octombrie si sper sa aiba niste vanzari fenomenale. Merita toti banii si inca ceva in plus, garantat.

No comments:

Post a Comment