Let's Do It Romania!

Wednesday, 6 October 2010

The Last Airbender....da Doamne sa fie ultimul

Pentru fanii anime, Avatar - The Last Airbender, este un serial clasic. Am putea crede ca o combinatie intre o poveste clasica, de un succes dovedit si un regizor de talia lui M.Night Shaymalan va fi ceva extrem de reusit.
Ei bine, dupa 30 de minute din film ma aflu in dilema daca sa-l vad pana la capat sau sa ma duc sa ma culc...atat e de prost.

Actorii joaca de parca ar fi la piesa de sfarsit de an a unei clase de handicapati, montajul este prost facut, filmul nu are nici un dinamism, replicile sunt banale, dramatismul situatiilor din film nu este perceptibil nici in cea mai mica masura, muzica e de maxim rahat, jur ca e o combinatie gandita pentru un fel de demo despre cum sa NU faci un film.

Bursucul l-a vazut la cinema si zice ca ar fi doar prima parte dintr-o serie.

Doamne Apara si Pazeste!

PS: filmul este atat de prost incat nu am putut sa astept pana la final (daca voi rezista pana acolo) ca sa postez despre cat este de prost. Fix asa!

Update: l-am vazut pe tot. E la fel de prost pana in ultima secunda. Sigur Shaymalan era high cand l-a facut. Vreau banii inapoi. Oh...wait. Nvm. :-)

No comments:

Post a Comment