Let's Do It Romania!

Monday, 31 January 2011

D-ale lu' Artanu

Azi, Partizan vine la Guerrilive Radio Session asa ca am avut ceva de lucru in jurul acestui eveniment pe care Orange il transmite live aici: http://www.orange.ro/evenimente/radio-guerrilla/index.html

Cu aceasta ocazie, mi-a adus aminte de o intamplare de acu multa vreme, cam pe cand incepuse sa se vorbeasca despre Timpuri Noi la timpul trecut, iar Partizan tocmai rupeau piata cu ceea ce avea sa devina meme-ul anului: "am cu ce ba, am cu ce".
Eram pe atunci la Media Services (Cat Music) si lucram ca production/promotion/events manager, in fine o amestecatura de roluri care imi permitea sa fiu in contact direct cu artistii (si asta era toata fitza).

Intr-o zi, vine Artanu' la mine cu niste piese noi Partizan, la care tocmai terminase de lucrat Razvan Suedezu' si pe care el tocmai le primise. E si cum stateam noi asa in micul studio unde-mi traiam orele de munca si ascultam piesele de pe ce urma sa devina albumul Partizan, zice Artanu'
"Mishule, vrei sa-ti arat cum vad eu momentul scenic pentru piesa asta?"
Evident ca am zis da si numa' ce incepe Artanu' un program de striptease partial si isi da jos tricoul.

Acuma e nevoie de o mica paranteza: la vremea respectiva, Artanu' era putin mai plinutz prin partile esentiale, nu silfida ca acum, asa ca sub tricoul lui se ascundeau destule chestii.

Povestea continua cu Artanu' zicand:
"Sunt pe scena, incepe piesa si la refren, imi scot tricoul...asa si incep sa fac asa din burta"...si incepe sa-si unduiasca ceea ce pe vremea aia avea, iar acum nu.

E si cum lucrurile interesante devin memorabile doar printr-un joc al sortii, fix in momentul ala deschide usa la studio insusi Dan Popi.
Ca sa va imaginati cam cat de puternic vizual era Artanu' semi-nud cu burtzile saltand, trebuie sa va spun ca Dan a aruncat o privire, s-a fastacit si-a cerut scuze si a inchis usa. Lucrurile se intamplau la el in firma...sa ne intelegem :-)

M-am intalnit dupa ani cu Artanu' pe cand despre Partizan se vorbea la trecut, iar despre Timpuri Noi din nou la timpul prezent, am remarcat cu amaraciune pentru fanii trupei ca fizicul lui Artanu' nu mai permite jocul de scena descris aici.

Azi vorbim iar despre Timpuri Noi la trecut si Partizan(ii) sunt iarasi pe val, iar diseara o sa stau lipit de monitor de la 19.00 la 20.00 ca sa-i vad si sa-i aud. Poate, daca nu e prea multa lume in birou, o sa si dansez putin...cine stie :-)

1 comment: